4 in 1

Az egészséges és szép haj titka. Eclisse, Repair, Chainplex és laminálás.

Ha a haj szép a vendég elégedett. Viszont a haj akkor igazán szép, ha egészséges. Mi a BES-nél nagy hangsúlyt fektetünk a haj védelmére, hogy az megőrizze egészségét hosszútávon is. Több termékcsalád is erre épül nálunk, hogy védje, táplálja, újjáépítse a haj szerkezetét úgy, hogy közben könnyen és gyorsan beleilleszkedjen a mindennapi szalonmunkába.

A Chainplex hajszerkezet újjáépítő termékcsalád nélkülözhetetlen kiegészítője a vegyi munkáknak a szalonban, melynek fontosságát nem győzünk hangsúlyozni.

A Silkat Repair egy keratinos újjáépítő kezelés, mely szinte wellnesst teremt a szalonban, mely után olyan látványos az eredmény, hogy a vendég hatalmas mosolya garantált.

A Eclisse tartós, keratinos hajkiegyenesítő termékei a tavalyi év egyik nagy kedvencei voltak, mert amellett, hogy gyönyörű egyenes hajat lehet elérni velük, keratinos „töltésre” is alkalmasak, mely igazi mély és tartós ápolást jelent a hajnak.

A Kristal hajlaminálás pedig az idei év izgalmas újdonsága, mellyel szó szerint laminálni tudjuk a hajat, kiegyenlítve, feltöltve ezzel a szerkezetét, egységesetíni a fényét és konzerválni az egészségét.

Gaál Gabi oktató fodrászunk ezeket a termékeket fogja bemutatni elméletben és szakszerű használatukat gyakorlatban.

A tanfolyamon biztosítunk a jegyzeteléshez szükséges eszközöket, a témával kapcsolatos segédanyagokat továbbá ebédszünetben egy kis catering-gel várunk a Klubhelyiségünkben. Ha bármilyen termék megtetszik, amit szívesen használnál a szalonodban, megvásárolhatod a helyszínen.

dátum

május 22
Lejárt!

Időpont

09:00 - 18:00

Résztvételi díj

25,000 Ft
BES Oktatóterem

Helyszín

BES Oktatóterem
Budapest, Pesti út 368, 1171

<p style="line-height: 1.3; font-size: 13px;">Képek a megújult <a href="https://besh.hu/oktatotermunk/" target="_blank" rel="noopener">oktatótermünkről »</a></p>

Oktató

 • Gaál Gabriella
  Gaál Gabriella
  BES mesterfodrász


  GAÁL GABRIELLA AZ ELSŐ FODRÁSZOK KÖZÖTT VOLT, AKIK TÖBB, MINT 28 ÉVE ELKEZDTÉK HASZNÁLNI MAGYARORSZÁGON A BES TERMÉKEIT.

  Elköteleződése, szeretete szakmája iránt töretlen, folyamatosan vesz részt továbbképzéseken, széles körű tudással rendelkezik a BES alapanyagokról, az aktuális technikákról és stílusokról. Saját szalonját Szolnokon nyitotta meg és régóta működteti nagy sikerrel. Aktívan részt vesz oktatóként a szolnoki fodrászképzésben és szívesen segít a felmerülő szakmai kérdésekben kollégáinak is.

  Mestervizsgával több, mint 25 éve rendelkezik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tevékenységéért, valamint a tanulók képzésében és nevelésében betöltött szerepéért ezüstkoszorús mesterré nyilvánította.

  2020-ban beválasztották a BES International Style Stars nemzetközi BES fodrász csapatba, amelynek a világon 15 fodrász a tagja. Ők közvetlen kapcsolatban állnak A BES vezető oktató fodrászával; Saverio Palma-val. Jelenleg is aktívan versenyzik, legutóbb Törökországban egy nemzetközi versenyről hozta el az ötödik helyezettnek járó díjat konty kategóriában.
 • AKCIÓS ÁR:

  A tanfolyamot most 20% kedvezménnyel éred el.  A tanfolyam díja 25.000 Ft helyett 20.000 Ft.