Föoldal BES Tanfolyamok Festés oxidáló nélkül
Besh festés oxidáció nélkül

Festés oxidáló nélkül

Festés oxidáló nélkül – Color Reflection:

Vegyél részt online tanfolyamunkon, ahol kényelmesen otthonról tanulhatsz. Gaál Gabi oktató-bemutató fodrászunk saját szalonjából jelentkezik majd be és ha csatlakozol Te is ott lehetsz, hallgathatod a képzést, illetve kérdezhetsz is rögtön élőben.

A Color Reflection termékek röviden és tömören olyan samponok és pakolók amik színpigmentekkel rendelkeznek. De csak ennyit mondani róluk egyszerűen sértő.  Ez a termékcsalád egy csoda és amiket lehet velük csinálni az is! Gabi ódákat szokott zengeni róluk! Nagyon ajánlott ez az alkalom, hogy Te is képes lehess arra a szalonodban amit ezek a termékek lehetővé tesznek!

Több infó a termékcsaládról:

https://www.besbeautyshop.hu/termekcsaladok/color_reflection_pigmentalt_termekcsalad

Az esemény linkjét e-mailben fogjuk küldeni az esemény közeledtével a jelentkezést és befizetést követően.

Az online tanfolyam 24 órán belül bármikor visszanézhető.

dátum

december 05
Lejárt!

Időpont

18:00 - 20:00

Helyszín

Online
Online

Oktató

 • Gaál Gabriella
  Gaál Gabriella
  BES mesterfodrász


  GAÁL GABRIELLA AZ ELSŐ FODRÁSZOK KÖZÖTT VOLT, AKIK TÖBB, MINT 28 ÉVE ELKEZDTÉK HASZNÁLNI MAGYARORSZÁGON A BES TERMÉKEIT.

  Elköteleződése, szeretete szakmája iránt töretlen, folyamatosan vesz részt továbbképzéseken, széles körű tudással rendelkezik a BES alapanyagokról, az aktuális technikákról és stílusokról. Saját szalonját Szolnokon nyitotta meg és régóta működteti nagy sikerrel. Aktívan részt vesz oktatóként a szolnoki fodrászképzésben és szívesen segít a felmerülő szakmai kérdésekben kollégáinak is.

  Mestervizsgával több, mint 25 éve rendelkezik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tevékenységéért, valamint a tanulók képzésében és nevelésében betöltött szerepéért ezüstkoszorús mesterré nyilvánította.

  2020-ban beválasztották a BES International Style Stars nemzetközi BES fodrász csapatba, amelynek a világon 15 fodrász a tagja. Ők közvetlen kapcsolatban állnak A BES vezető oktató fodrászával; Saverio Palma-val. Jelenleg is aktívan versenyzik, legutóbb Törökországban egy nemzetközi versenyről hozta el az ötödik helyezettnek járó díjat konty kategóriában.