Föoldal BES Tanfolyamok Hajgyógyászat a BES termékeivel

Hajgyógyászat a BES termékeivel

Tanulj kényelmesen otthonról.

Vegyél részt online tanfolyamunkon, ahol kényelmesen otthonról tanulhatsz. Gaál Gabi oktató-bemutató fodrászunk saját szalonjából jelentkezik majd be és ha csatlakozol Te is ott lehetsz, hallgathatod a képzést, illetve kérdezhetsz is rögtön élőben.

Ezen az online órán megismerkedhetsz a BES gyógytermékeivel és azok szakszerű használatával. A BES-nél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a haj ne csak szép, hanem egészséges is legyen, ezért sok olyan termék van a palettánkon ami ezt hivatott elősegíteni. Vannak más termékekhez keverhető védő és ápoló kiegészítő termékek, vannak lakosságnak otthoni használatra való ápolóink és vannak egész termékcsaládjaink amik kiegészítőként is jól működnek illetve egy külön hajwellness szolgáltatásként is értékesíthetőtek.

Ezen az órán részletes bemutatás kerül személyes kedvenc termékcsaládunk a megújult Hergen, amely egy 300x-os nagyítású mikrokamerával minden hajgyógyászati problémára fényt derít és megoldást ad mind a szalonban mind otthon. A termékek és a kezelés bemutatása mellett információt kaphatsz arról is hogy ezt hogyan és mennyiért illeszd be a szalonodba.

Az online tanfolyam 24 órán belül bármikor visszanézhető.

dátum

november 21
Lejárt!

Időpont

18:00 - 20:00

Résztvételi díj

5,000 Ft

Helyszín

Online
Online

Oktató

 • Gaál Gabriella
  Gaál Gabriella
  BES mesterfodrász


  GAÁL GABRIELLA AZ ELSŐ FODRÁSZOK KÖZÖTT VOLT, AKIK TÖBB, MINT 28 ÉVE ELKEZDTÉK HASZNÁLNI MAGYARORSZÁGON A BES TERMÉKEIT.

  Elköteleződése, szeretete szakmája iránt töretlen, folyamatosan vesz részt továbbképzéseken, széles körű tudással rendelkezik a BES alapanyagokról, az aktuális technikákról és stílusokról. Saját szalonját Szolnokon nyitotta meg és régóta működteti nagy sikerrel. Aktívan részt vesz oktatóként a szolnoki fodrászképzésben és szívesen segít a felmerülő szakmai kérdésekben kollégáinak is.

  Mestervizsgával több, mint 25 éve rendelkezik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tevékenységéért, valamint a tanulók képzésében és nevelésében betöltött szerepéért ezüstkoszorús mesterré nyilvánította.

  2020-ban beválasztották a BES International Style Stars nemzetközi BES fodrász csapatba, amelynek a világon 15 fodrász a tagja. Ők közvetlen kapcsolatban állnak A BES vezető oktató fodrászával; Saverio Palma-val. Jelenleg is aktívan versenyzik, legutóbb Törökországban egy nemzetközi versenyről hozta el az ötödik helyezettnek járó díjat konty kategóriában.