Föoldal BES Tanfolyamok 3in1 KLT, Eclisse, Repair
Besh 3in1

3in1 KLT, Eclisse, Repair

3in1 – KLT, Eclisse, Repair:

Vegyél részt online tanfolyamunkon, ahol kényelmesen otthonról tanulhatsz. Gaál Gabi oktató-bemutató fodrászunk saját szalonjából jelentkezik majd be és ha csatlakozol Te is ott lehetsz, hallgathatod a képzést, illetve kérdezhetsz is rögtön élőben.

Ha a haj szép a vendég elégedett. Viszont a haj akkor igazán szép, ha egészséges. Mi a BES-nél nagy hangsúlyt fektetünk a haj védelmére, hogy az megőrizze egészségét hosszútávon is. Több termékcsalád is erre épül nálunk, hogy védje, táplálja, újjáépítse a haj szerkezetét úgy, hogy közben könnyen és gyorsan beleilleszkedjen a mindennapi szalonmunkába.

A Chainplex hajszerkezet újjáépítő termékcsalád nélkülözhetetlen kiegészítője a vegyi munkáknak a szalonban, melynek fontosságát nem győzünk hangsúlyozni.

A Silkat Repair egy keratinos újjáépítő kezelés, mely szinte wellnesst teremt a szalonban, mely után olyan látványos az eredmény, hogy a vendég hatalmas mosolya garantált.

A Eclisse tartós, keratinos hajkiegyenesítő termékei a tavalyi év egyik nagy kedvencei voltak, mert amellett, hogy gyönyörű egyenes hajat lehet elérni velük, keratinos „töltésre” is alkalmasak, mely igazi mély és tartós ápolást jelent a hajnak.

A Kristal hajlaminálás pedig az idei év izgalmas újdonsága, mellyel szó szerint laminálni tudjuk a hajat, kiegyenlítve, feltöltve ezzel a szerkezetét, egységesetíni a fényét és konzerválni az egészségét.

Gaál Gabi oktató fodrászunk ezeket a termékeket fogja ezen a napon bemutatni.

Az esemény linkjét e-mailben fogjuk küldeni az esemény közeledtével a jelentkezést és befizetést követően.

Az online tanfolyam 24 órán belül bármikor visszanézhető.

dátum

november 28
Lejárt!

Időpont

18:00 - 20:00

Résztvételi díj

5,000 Ft

Helyszín

Online
Online

Oktató

 • Gaál Gabriella
  Gaál Gabriella
  BES mesterfodrász


  GAÁL GABRIELLA AZ ELSŐ FODRÁSZOK KÖZÖTT VOLT, AKIK TÖBB, MINT 28 ÉVE ELKEZDTÉK HASZNÁLNI MAGYARORSZÁGON A BES TERMÉKEIT.

  Elköteleződése, szeretete szakmája iránt töretlen, folyamatosan vesz részt továbbképzéseken, széles körű tudással rendelkezik a BES alapanyagokról, az aktuális technikákról és stílusokról. Saját szalonját Szolnokon nyitotta meg és régóta működteti nagy sikerrel. Aktívan részt vesz oktatóként a szolnoki fodrászképzésben és szívesen segít a felmerülő szakmai kérdésekben kollégáinak is.

  Mestervizsgával több, mint 25 éve rendelkezik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tevékenységéért, valamint a tanulók képzésében és nevelésében betöltött szerepéért ezüstkoszorús mesterré nyilvánította.

  2020-ban beválasztották a BES International Style Stars nemzetközi BES fodrász csapatba, amelynek a világon 15 fodrász a tagja. Ők közvetlen kapcsolatban állnak A BES vezető oktató fodrászával; Saverio Palma-val. Jelenleg is aktívan versenyzik, legutóbb Törökországban egy nemzetközi versenyről hozta el az ötödik helyezettnek járó díjat konty kategóriában.