Föoldal BES Tanfolyamok Melírtechnikák

Melírtechnikák

Melírtechnikák:

Szeretettel várunk technikai napunkon, ahol Gaál Gabi oktató fodrászunk vezetésével megismerkedhetsz elméletben és gyakorlatban a fűzött melír, a balayage, a tupír melír a három az egyben, a babylight, highlight és airtouch technikákkal.

Tervezett program:

A szőkítéshez és melírtechnikákhoz szükséges termékek megismerése, diagnosztika, a haj védelme, melír technikák eszközei, árnyalás, egyedi problémák megbeszélése, a tanult technikák gyakorlása

Eszközigény: babafej, stilfésű, bontóféső, bontókefe, ecset, tál, minden melírtechnikai eszköz (melírfólia, fólia, habfólia, átlátszó fólia), saját ide tartozó kézi szerszámok

A tanfolyamhoz szükséges anyagokat biztosítjuk. Ha bármi hiányzik az eszköztáradból vagy szívesen vennél valamit a szalonodba a helyszínen megvásárolhatod. A tanfolyamon biztosítunk a jegyzeteléshez szükséges eszközöket, a témával kapcsolatos segédanyagokat továbbá ebédszünetben egy kis catering-gel várunk a Klubhelyiségünkben.

dátum

december 03
Lejárt!

Időpont

10:00 - 17:00

Résztvételi díj

25,000 Ft
BES Oktatóterem

Helyszín

BES Oktatóterem
BES Oktatóterem

Oktató

 • Gaál Gabriella
  Gaál Gabriella
  BES mesterfodrász


  GAÁL GABRIELLA AZ ELSŐ FODRÁSZOK KÖZÖTT VOLT, AKIK TÖBB, MINT 28 ÉVE ELKEZDTÉK HASZNÁLNI MAGYARORSZÁGON A BES TERMÉKEIT.

  Elköteleződése, szeretete szakmája iránt töretlen, folyamatosan vesz részt továbbképzéseken, széles körű tudással rendelkezik a BES alapanyagokról, az aktuális technikákról és stílusokról. Saját szalonját Szolnokon nyitotta meg és régóta működteti nagy sikerrel. Aktívan részt vesz oktatóként a szolnoki fodrászképzésben és szívesen segít a felmerülő szakmai kérdésekben kollégáinak is.

  Mestervizsgával több, mint 25 éve rendelkezik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tevékenységéért, valamint a tanulók képzésében és nevelésében betöltött szerepéért ezüstkoszorús mesterré nyilvánította.

  2020-ban beválasztották a BES International Style Stars nemzetközi BES fodrász csapatba, amelynek a világon 15 fodrász a tagja. Ők közvetlen kapcsolatban állnak A BES vezető oktató fodrászával; Saverio Palma-val. Jelenleg is aktívan versenyzik, legutóbb Törökországban egy nemzetközi versenyről hozta el az ötödik helyezettnek járó díjat konty kategóriában.