Föoldal BES Tanfolyamok Szinelmélet, diagnosztika
 

Szinelmélet, diagnosztika
 

Vegyél részt online tanfolyamunkon, ahol kényelmesen otthonról tanulhatsz. Gaál Gabi oktató-bemutató fodrászunk saját szalonjából jelentkezik majd be és ha csatlakozol Te is ott lehetsz, hallgathatod a képzést, illetve kérdezhetsz is rögtön élőben.

Ez az alkalom kiváló elméleti alapozója mindennek! Minden fodrász számára nagyon ajánlott! Önmagában is nagyon hasznos de ha gondolkodsz bármely személyes gyakorlati képzésünkön, akkor ez kiemelten ajánlott. Itt elméletben többek között megismerkedhetsz festékeinkkel, azok használatitechnikáival, színeinkkel, keverésekkel, a színkörrel, számozásokkal, az új HiFi használatával, mikor mit hogyan használj és a diagnosztika fontosságával, amit Gabi mindig hangsúlyoz, hiszen a megfelelő diagnózis nélkül nincs megfelelő eredmény sem.

Az esemény linkjét e-mailben fogjuk küldeni az esemény közeledtével a jelentkezést és befizetést követően.

Az online tanfolyam 24 órán belül bármikor visszanézhető.

dátum

november 07
Lejárt!

Időpont

18:00 - 20:00

Résztvételi díj

5,000 Ft

Helyszín

Online
Online

Oktató

 • Gaál Gabriella
  Gaál Gabriella
  BES mesterfodrász


  GAÁL GABRIELLA AZ ELSŐ FODRÁSZOK KÖZÖTT VOLT, AKIK TÖBB, MINT 28 ÉVE ELKEZDTÉK HASZNÁLNI MAGYARORSZÁGON A BES TERMÉKEIT.

  Elköteleződése, szeretete szakmája iránt töretlen, folyamatosan vesz részt továbbképzéseken, széles körű tudással rendelkezik a BES alapanyagokról, az aktuális technikákról és stílusokról. Saját szalonját Szolnokon nyitotta meg és régóta működteti nagy sikerrel. Aktívan részt vesz oktatóként a szolnoki fodrászképzésben és szívesen segít a felmerülő szakmai kérdésekben kollégáinak is.

  Mestervizsgával több, mint 25 éve rendelkezik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tevékenységéért, valamint a tanulók képzésében és nevelésében betöltött szerepéért ezüstkoszorús mesterré nyilvánította.

  2020-ban beválasztották a BES International Style Stars nemzetközi BES fodrász csapatba, amelynek a világon 15 fodrász a tagja. Ők közvetlen kapcsolatban állnak A BES vezető oktató fodrászával; Saverio Palma-val. Jelenleg is aktívan versenyzik, legutóbb Törökországban egy nemzetközi versenyről hozta el az ötödik helyezettnek járó díjat konty kategóriában.