Föoldal BES Tanfolyamok Szakmai konferencia Saverio Palma-val
Besh Saverio Tanfolyam

Szakmai konferencia Saverio Palma-val

Idén ősszel egy újdonságot szerettünk volna adni a képzések terén fodrászainknak. Így jött az ötlet, hogy egy kellemes szombati napot töltsünk el Saverioval, ahol együtt lehetünk, szakmázhatunk, tanulhatunk.

A barátságos hangulatot és a professzionalitást mi biztosítjuk! Most igazán szükség van a személyes kapcsolódásra és arra is, hogy szakmailag még többet hozzunk ki magunkból!

Sok szeretettel meghívunk november 12-én 10-18 óráig a BES Oktatási Központjába, hogy vegyél részt Te is a BES Hungary által szervezett Szakmai konferencián!  

Ismerd meg első kézből Saverio Palma olasz mesterfodrásztól a BES Freedom Trend frizura kollekciót, amiket már az új HiFi színekkel mutatunk be számodra!
Inspirálódj az új őszi trend kollekcióval, tekintsd meg az új színeket és less el új izgalmas vágási technikákat!

Tervezett program
 • a legújabb BES Freedom Trend Collection bemutatása, színekkel és vágásokkal
 • a megújult HiFi és a 29 új szín bemutatása
 • az új Color Lock Color Check bemutatása

Meghívott előadó Saverio Palma olasz mesterfodrász, a kollekció és új termékek megálmodója, így első kézből kaphatsz meg minden tudást ezzel kapcsolatban. Velünk lesz Gaál Gabi BES oktató-bemutató fodrász is, aki mindenben segíteni fogja Saveriot a színpadon és persze minden kérdésre szívesen válaszol majd, hiszen ő már részt vett a kollekció milánói képzésén.

Ezen a napon a nagyszerű szakmai témák mellett vendégünk vagy finom kávéra, süteményre és egy ebédre is, melyet a belépő ára tartalmazza. Természetesen a kocsival érkezők számára ingyenes nagy parkolási lehetőség is adott.

Most jegyed mellé 25.000 Ft értékű ajándékot kapsz!😊

Mindemelett minden résztvevőnek egy további tanfolyammal is szeretnénk kedveskedni: hogy minél többet tanulhass belépőd mellé egy további tanfolyammal is megajándékozunk, mely egy általad választott
25.000 Ft-os gyakorlati képzésen való részvételt jelent az idei év őszi tanfolyamai közül a BES Oktató Központjában.
Gyere, gazdagítsd tudásod gyakorlati képzésünkön is!

Választható témáink:

Amennyiben már tudod, melyik tanfolyamon szeretnél részt venni, a lap alján található regisztráció során kiválaszthatod vagy jelezheted személyesen a konferencián

 

Várunk szeretettel! 😊 BES Csapat

dátum

november 12
Lejárt!
BES Oktatóterem

Helyszín

BES Oktatóterem
BES Oktatóterem

Oktatók

 • Gaál Gabriella
  Gaál Gabriella
  BES mesterfodrász


  GAÁL GABRIELLA AZ ELSŐ FODRÁSZOK KÖZÖTT VOLT, AKIK TÖBB, MINT 28 ÉVE ELKEZDTÉK HASZNÁLNI MAGYARORSZÁGON A BES TERMÉKEIT.

  Elköteleződése, szeretete szakmája iránt töretlen, folyamatosan vesz részt továbbképzéseken, széles körű tudással rendelkezik a BES alapanyagokról, az aktuális technikákról és stílusokról. Saját szalonját Szolnokon nyitotta meg és régóta működteti nagy sikerrel. Aktívan részt vesz oktatóként a szolnoki fodrászképzésben és szívesen segít a felmerülő szakmai kérdésekben kollégáinak is.

  Mestervizsgával több, mint 25 éve rendelkezik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tevékenységéért, valamint a tanulók képzésében és nevelésében betöltött szerepéért ezüstkoszorús mesterré nyilvánította.

  2020-ban beválasztották a BES International Style Stars nemzetközi BES fodrász csapatba, amelynek a világon 15 fodrász a tagja. Ők közvetlen kapcsolatban állnak A BES vezető oktató fodrászával; Saverio Palma-val. Jelenleg is aktívan versenyzik, legutóbb Törökországban egy nemzetközi versenyről hozta el az ötödik helyezettnek járó díjat konty kategóriában.
 • Saverio Palma
  Saverio Palma
  BES Worldwide Educational Program Igazgató