Oktatás és Tréningek

Gaál Gabriella, mesterfodrász
Mesterfodrász

Gaál Gabriella

Gaál Gabriella az első fodrászok között volt, akik több, mint 28 éve elkezdték használni Magyarországon a BES termékeit.

Elköteleződése, szeretete szakmája iránt töretlen, folyamatosan vesz részt továbbképzéseken, széles körű tudással rendelkezik a BES alapanyagokról, az aktuális technikákról és stílusokról. Saját szalonját Szolnokon nyitotta meg és régóta működteti nagy sikerrel. Aktívan részt vesz oktatóként a szolnoki fodrászképzésben és szívesen segít a felmerülő szakmai kérdésekben kollégáinak is.

Mestervizsgával több, mint 25 éve rendelkezik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tevékenységéért, valamint a tanulók képzésében és nevelésében betöltött szerepéért ezüstkoszorús mesterré nyilvánította. Jelenleg is aktívan versenyzik, legutóbb Törökországban egy nemzetközi versenyről hozta el az ötödik helyezettnek járó díjat konty kategóriában.

Gergő több mint 23 éve használja a BES professzionális hajápolási termékeit.

1997-ben a Szakma Kiváló Tanulója versenyen budapesti 1. és országos 2. helyezettként szerezte meg a szakmunkás bizonyítványt. Női fodrászatban az ország egyik legeredményesebb versenyzője oktatta: az édesapja, Irimiás György, férfi fodrászatban pedig az egyik legnagyobb név; Kökény Ferenc volt a mestere. A versenyzői évek csúcspontján Gergő 3. helyezett lett a párizsi OMC bajnokságon a Színek versenyében a BES HiFi hajfestékkel, amely igazán kiemelkedő eredmény. 2007-ben megszerezte a mestervizsgát, később pedig az Iparkamara által kiállított akkreditált oktatói címet is.

Gergőnek nagy gyakorlata és tapasztalata van a BES termékekkel, szalonjában a kezdetektől BES-el dolgozik. A fodrász kollégák bármikor fordulhatnak hozzá mind termékismereti mind fodrászszakmai kérdésekkel.

Mesterfodrász

Irimiás Gergely

Mesterfodrász

Csikós Éva

Éva 1987 óta fodrász hivatalosan. Nem hivatalosan pedig már 3 éves kora óta. Amióta az eszét tudja él hal a fodrászkodásért, imádja a szakma minden szépségét, kihívását és velejáróját.

A munkája a hobbija és az élete. Éveken át versenyzett, 6 évig volt a fodrász egyesület válogatott csapatának a tagja, 2 világbajnokságon és 2 Európa bajnokságon képviselte Magyarországot nagy sikerrel a BES támogatásával. Termékeinkkel csodálatos versenyfrizurákat alkotott. A tanuló évek és a versenyzés után Éva saját szalont nyitott, melyben immáron 28. éve tevékenykedik. Tavaly megnyitotta második szalonját is. Imádják a vendégei, mert szalonjában a profi munka mellett mindig vidámság és jó hangulat uralkodik. Oktatóként is dolgozott a Haj-Tan Fodrász- és Kozmetikus Képző Szakiskolában. Érthető, élvezetes stílusa és komoly szaktudása miatt gyakorlati órái a legnépszerűbbek voltak az iskolában.

A BES csapatát közvetlenségével, vidámságával és nem mellesleg komoly termékismeretével színesíti, bemutatóinkon egyből megnyeri a közönséget, akik rögtön bizalommal mernek hozzá fordulni minden jellegű szakmai kérdéssel.

Antony 2004-ben fejezte be tanulmányait a Haj-Tan Fodrász- és Kozmetikus Képző Szakiskolában. Hamar kiderült tehetsége és érzéke a fodrászathoz, ugyanis sorra kiváló eredményeket ért el a legnevesebb szakmai rendezvényeken.

Kétszer volt a Magyar Bajnokság győztese, megszerezte a Szakma Kiváló Tanulója 2. helyét, illetve sikeresen vett részt a moszkvai és a milánói fodrász világbajnokságon a BES támogatásával. A diákévek után Antony folyamatosan képezte magát, részt vett rengeteg szakmai programon itthon és külföldön egyaránt, így nem csak gyakorlati, hanem elméleti szakemberré is vált. A gyakorlati fejlődés mellett leginkább a szalon szolgáltatás színvonalával kapcsolatos tanulmányok, statisztikák foglalkoztatják.

Mesterfodrász

Avila Antonio