Most könnyedén beszerezheted a tökéletes ajándékot az ünnepi szezonra!

Professzionális hajápolási termékeket ajándékoznál, de nem vagy biztos abban, hogy pontosan mire vágyik az ünnepelt? Talán kedvenc fodrászodat lepnéd meg, vagy szeretnél különleges BES termékeket a karácsonyfa alá tenni? A BES ajándékutalvány a tökéletes megoldás!

Miért válassz BES Ajándékutalványt?

  • Választék és rugalmasság: A BES ajándékutalványok bármilyen összeggel feltölthetők, és a kuponkód segítségével az összeg levásárolható webshopunkon. A megajándékozott szabadon választhatja ki kedvenc BES termékeit!
  • Egyszerű megrendelési folyamat: A megrendelés gyors és egyszerű. Csak add hozzá a kívánt összeget a kosaradhoz, majd a fizetésnél a megjegyzés rovatban írd meg, hogy kinek szánod az ajándékutalványt (teljes név vagy becenév, ami az utalványra kerül).
  • Gyors szállítás: Mi intézzük a továbbiakat! Pár napon belül már nálad is lehet az ajándékutalvány, amit a megajándékozott 3 hónapon belül bármikor beválthat.
  • Rugalmas összegek: Ha az előre meghatározott összegtől eltérő összegben szeretnél ajándékozni, válaszd a “Más összeg” lehetőséget, és a fizetésnél a megjegyzés rovatban tüntesd fel az ajándékozott neve mellett az összeget.

Ajándékozz idén professzionális hajápolási termékeket az ünnepeltnek egy BES Ajándékutalvánnyal!