Oktatás

Szalontréningek

Személyreszabott BES oktatás szalonodban. Oktató fodrászunkkal előre egyeztetitek a témákat, amelyekről elméleti és gyakorlati oktatást is tart.

Tanfolyamok

Gazdagítsd tudásodat fodrásztechnikai szemináriumainkon, termékismereti, elméleti és gyakorlati oktatásainkon!

BES

Tanfolyamok
Gyere és gazdagítsd tudásodat nálunk!
Szeretettel várunk családias hangulatú gyakorlati tanfolyamainkon és online elméleti képzéseinken, gyönyörű, jól felszerelt Oktatótermünkbe. Ismerd meg termékeinket és azok szakszerű használatát oktatóink segítségével.

BES

Szalontréningek
Személyreszabott BES oktatás szalonodban Magyarország egész területén

Oktató fodrászunkkal előre egyeztetitek a témákat (pl.: szőkítés, festés, termékismeret, hajkiegyenesítés, vágás, stb.) amelyekről elméleti és gyakorlati oktatást is tart. A választott témához kapcsolódó BES termékeket oktató fodrászunk hozza!

BES

Oktatóink

Gaál Gabriella

PLAY COLLECTION MESTERDIPLOMÁS ÉS ARANYKOSZORÚS MESTERFODRÁSZ

Gaál Gabriella, PLAY COLLECTION MESTERDIPLOMÁS ÉS ARANYKOSZORÚS MESTERFODRÁSZ vagyok. Igazán tősgyökeres szolnokinak vallom magamat, hiszen itt, ebben a városban születtem, itt végeztem tanulmányaimat, és azóta is itt élek és dolgozom.

Gaál Gabriella, PLAY COLLECTION MESTERDIPLOMÁS ÉS ARANYKOSZORÚS MESTERFODRÁSZ vagyok. Igazán tősgyökeres szolnokinak vallom magamat, hiszen itt, ebben a városban születtem, itt végeztem tanulmányaimat, és azóta is itt élek és dolgozom.
Fodrász végzettségemet a 633. Sz. Szakmunkásképző Intézetben szereztem, majd a szolnoki Fodrász és Vegyesipari Szövetkezetnél helyezkedtem el.

Több versenyen indulhattam, a világ jelentős, elismert fodrászaitól tanulhattam és bővíthettem tudásomat. 23 évesen már elmondhattam magamról, hogy kiváló dolgozó lettem, és a volt iskolámban elméleti, míg a szövetkezetben gyakorlati oktatóként folytattam a munkámat azzal a célzattal is, hogy átadhassam megszerzett ismereteimet az utánam következő generációknak. Mestervizsgával 33 éve rendelkezem. Vállalkozóként 1991. óta vagyok tagja a szolnoki gazdasági életnek.
A munkám a szenvedélyem és a hobbim is. Tudásvágyam töretlen és folyamatos, úgy az elmélet, mint a gyakorlat terén. Kiterjedt vendégkörrel rendelkezem és a mai napig aktívan részt veszek a tanuló és a felnőttképzésben is egyaránt. Tisztelem kollégáimat, szakmai csoporttársaimat.

A 2019.-es év a pályám meghatározó éve volt. Immáron 31 éve a BES Hungary Kft. Budapest – fodrász professzionális anyagokat forgalmazó, ezen piacon meghatározó cég vezető-oktató fodrásza vagyok. 2019. október 23. elnyertem a BES ITALY – a milánói anya cég -, Kiemelt fodrász /BES INTERNATIONAL STYLE STARS/ címet, és bekerültem a BES Nemzetközi Stylist csapatába egyedüli magyarként /84 országból 10 fodrászt választott a cég/. 2019. októberben a Törökországban megrendezett Nemzetközi Fodrász és Kozmetikus Versenyről igen méltó helyezéssel tértem haza.
VOSZ /Vállakozók Országos Szövetsége / Prima Primissima Gála rendezvényén a 2020. Év Mesterfodrász Díjat kaptam meg.
Szolnoki vállalkozóként nagy megtiszteltetés ért, hisz a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ezüstkoszorús Mesterré nyilvánított.
2022-ben Törökországban felkértek egy Show műsor résztvevőjének, melyre nagyon büszke vagyok. 2023 igazán emlékezetes év volt számomra, mert amellett, hogy részt vettem a milánói képzésen és PLAY COLLECTION MESTERDIPLOMÁT szereztem, megkaptam a legnevesebb, legmagasabb szakmai elismerését és ARANYKOSZORÚS MESTERFODRÁSZ lettem.

Szakmai pályafutásom alatt nagyon sok erőt és kitartást adott az ügyfélköröm pozitív visszajelzése, a szakma folyamatos elismerése, amely igazolása annak az ars poeticámnak, hogy igenis érdemes tanulni, folyamatosan fejlődni, megfelelni a szakma újabb és újabb kihívásainak.
Boldogan adom át tudásomat kollégáimnak és a jövő generációinak!

Sziasztok!

Budapesti születésüként itt is végeztem a tanulmányaimat. Az élet úgy hozta, hogy 2 éve Szolnokra költöztem, ahol volt szerencsém megismerkedni Gaál Gabival és a BES branddel. Hamar át is tértem ezekre a kiváló termékekre, amikkel megtaláltam a helyem a szakmában és ki tudok teljesedni.

Tudásvágyam csillapíthatatlan, a cégnél végzett technikusi munkámon kívül folyamatosan továbbképzésekre járok, többek között Milánóba is. A naprakész tudásomat a mindennapos szalon munkában tudom kamatoztatni.
Erősségem a Balayage és a különböző melír technikák, azoknak az árnyalása, és a festések.
Célom, hogy az évek alatt megszerzett tudásomat majd idővel én is át tudjam adni, mint oktató fodrász.

Kiss Attila

BES Hungary technikus

BES

Meghívott vendégelőadóink
NIldiko

Németh Ildikó

Aranykoszorús Mesterfodrász

aranykoszorús mesterfodrász

Németh Ildikó kiemelkedő szakmai teljesítményével és elkötelezettségével a hazai fodrászati szcéna meghatározó alakja, negyven éves pályafutása során számos szakmai elismerést kapott, és a kreativitás és a művészeti szemlélet jellemzi.

Mesterfodrászként nemcsak saját munkájában brillírozik, hanem szintén elkötelezett az utánpótlás nevelésében. Oktat és mentorál és inspirálja a fiatal fodrászokat és segít nekik abban, hogy a legjobbat hozzák ki magukból a szakmában.

Németh Ildikó aranykoszorús mesterfodrász egy olyan szakember, aki az elkötelezettségének, kreativitásának és szakmai tudásának köszönhetően kiemelkedik a fodrászat területén, és hozzájárul a szakma fejlődéséhez és a jövő generációk oktatásához.

Megtisztelő számunkra, hogy vendégelőadóként csatlakozik ebben a félévben hozzánk, és a tökéletes 10 perces kontyok elsajátítását tanítja meg fodrászainknak! 

Baranyai Vivien egyedülállóan tehetséges fodrász világbajnok. 

Ő a második magyar fodrász Arató Krisztiánt követően, aki fodrász világbajnokságon 1. helyezést ért el munkájával: a Senior Ladies Technical Braided Style kategóriában a Párizsban megrendezett OMC 2023. világbajnokságon.

Alkalmi frizura készítésben magyar és nemzetközi sikereket is elért. Világbajnoki ezürtérmesként, többszörös Magyar és Európa bajnokként már több mint 100 alkalommal állt a dobogó tetején!

A nagyszerű kreativitás, a szakértelem, a fejlődés melletti elkötelezettség és az alázat mellett az oddaadás a fő jellemzők, mellyel Vivien rendelkezik és a munkáiból is ezek sugároznak..

Vivien példaértékű és igazán inspiráló kedves személyiség. Megtisztelő számunkra, hogy vendégelőadóként csatlakozik ebben a félévben is hozzánk!

Vivien-oktato

BARANYAI VIVIEN

Fodrász világbajnok, hajfonó művész