Oktatás

Tanfolyamok

Gazdagítsd tudásodat fodrásztechnikai szemináriumainkon, termékismereti, elméleti és gyakorlati oktatásainkon!

Szalontréningek

Személyreszabott BES oktatás szalonodban. Oktató fodrászunkkal előre egyeztetitek a témákat, amelyekről elméleti és gyakorlati oktatást is tart.

BES

Tanfolyamok
Gazdagítsd tudásodat tanfolyamainkon!

Gazdagítsd tudásodat fodrásztechnikai szemináriumainkon, termékismereti, elméleti és gyakorlati oktatásainkon! Megújult oktatótermünk jól felszerelt, 30 fő befogadására képes. Azonban 15 főnél csak abban az esetben szoktunk többen lenni, ha külföldi oktató érkezik hozzánk.

26-27 március 2022
szombat-vasárnap

Hajfestés

LEJÁRT
Budapest, Pesti út 368, 1171
09:00 - 00:00
9-10 április 2022
szombat-vasárnap

Szőkítés

LEJÁRT
Budapest, Pesti út 368, 1171
09:00 - 00:00
22 május 2022
vasárnap

4 in 1

AKCIÓLEJÁRT
Budapest, Pesti út 368, 1171
09:00 - 18:00
No event found!

BES

Szalontréningek
Személyreszabott BES oktatás szalonodban Magyarország egész területén

Oktató fodrászunkkal előre egyeztetitek a témákat (pl.: szőkítés, festés, termékismeret, hajkiegyenesítés, vágás, stb.) amelyekről elméleti és gyakorlati oktatást is tart. A választott témához kapcsolódó BES termékeket oktató fodrászunk hozza!

BES

Oktatónk
Gaál Gabriella, mesterfodrász

Gaál Gabriella

Mesterfodrász

Gaál Gabriella az első fodrászok között volt, akik több, mint 28 éve elkezdték használni Magyarországon a BES termékeit.

Elköteleződése, szeretete szakmája iránt töretlen, folyamatosan vesz részt továbbképzéseken, széles körű tudással rendelkezik a BES alapanyagokról, az aktuális technikákról és stílusokról. Saját szalonját Szolnokon nyitotta meg és régóta működteti nagy sikerrel. Aktívan részt vesz oktatóként a szolnoki fodrászképzésben és szívesen segít a felmerülő szakmai kérdésekben kollégáinak is.

Mestervizsgával több, mint 25 éve rendelkezik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tevékenységéért, valamint a tanulók képzésében és nevelésében betöltött szerepéért ezüstkoszorús mesterré nyilvánította.

2020-ban beválasztották a BES International Style Stars nemzetközi BES fodrász csapatba, amelynek a világon 15 fodrász a tagja. Ők közvetlen kapcsolatban állnak A BES vezető oktató fodrászával; Saverio Palma-val. Jelenleg is aktívan versenyzik, legutóbb Törökországban egy nemzetközi versenyről hozta el az ötödik helyezettnek járó díjat konty kategóriában.