GAÁL GABRIELLA

Gaál Gabriella az első fodrászok között volt, akik több, mint 25 éve elkezdték használni Magyarországon a BES termékeit. Elköteleződése, szeretete szakmája iránt töretlen, folyamatosan vesz részt továbbképzéseken, széles körű tudással rendelkezik a BES alapanyagokról, az aktuális technikákról és stílusokról.

Saját szalonját Szolnokon nyitotta meg és régóta működteti nagy sikerrel. Aktívan részt vesz oktatóként a szolnoki fodrászképzésben és szívesen segít a felmerülő szakmai kérdésekben kollégáinak is.

Mestervizsgával több, mint 25 éve rendelkezik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a helyi gazdasági fejlődésben betöltött szakmai tevékenységéért, valamint a tanulók képzésében és nevelésében betöltött szerepéért ezüstkoszorús mesterré nyilvánította. Jelenleg is aktívan versenyzik, legutóbb Törökországban egy nemzetközi versenyről hozta el az ötödik helyezettnek járó díjat konty kategóriában.

Gergő a több mint 10 éves múlttal rendelkező Irimiás fodrász dinasztia legifjabb tagja. 1997-ben a Szakma Kiváló Tanulója versenyen budapesti 1. és országos 2. helyezettként szerezte meg a szakmunkás bizonyítványt. Szeretett versenyezni, szerette a versenyzésben lévő szakmai kihívásokat és izgalmakat.

Női fodrászatban az ország egyik legeredményesebb versenyzője oktatta: az édesapja, Irimiás György, férfi fodrászatban pedig az egyik legnagyobb név; Kökény Ferenc volt a mestere. A versenyzői évek csúcspontján Gergő 3. helyezett lett a párizsi OMC bajnokságon a Színek versenyében a BES HiFi hajfestékkel, amely igazán kiemelkedő eredmény. 2007-ben megszerezte a mestervizsgát, később pedig az Iparkamara által kiállított akkreditált oktatói címet is.

Gergő számára nagyon fontos a folyamatos szakmai fejlődés, így minden évben részt vesz itthoni és külföldi továbbképzéseken, szakmai rendezvényen, és amikor csak teheti, megnézi a versenyeket is. Mindig követi az aktuális trendet, mind a frizuradivat, mind a technikai újítások terén. Fontosnak tartja a kiváló anyagismeretet. Szalonjában a kezdetektől a BES termékeivel dolgozik, mert hiszi, hogy a jó fodrász ereje a professzionális, maximális szintű termékekben és a termékismeretben (is) rejlik. Termékeinkhez való komoly hozzáértését bemutatóinkon kamatoztatja, a fodrászkollégák bármikor fordulhatnak hozzá mind termékismereti mind fodrászszakmai kérdésekkel.

IRIMIÁS GERGELY

CSIKÓS ÉVA

Éva 1987 óta fodrász hivatalosan. Nem hivatalosan pedig már 3 éves kora óta. Amióta az eszét tudja él hal a fodrászkodásért, imádja a szakma minden szépségét, kihívását és velejáróját. A munkája a hobbija és az élete. Éveken át versenyzett, 6 évig volt a fodrász egyesület válogatott csapatának a tagja, 2 világbajnokságon és 2 Európa bajnokságon képviselte Magyarországot nagy sikerrel a BES támogatásával. Termékeinkkel csodálatos versenyfrizurákat alkotott.

A tanuló évek és a versenyzés után Éva saját szalont nyitott, melyben immáron 28. éve tevékenykedik. Tavaly megnyitotta második szalonját is. Imádják a vendégei, mert szalonjában a profi munka mellett mindig vidámság és jó hangulat uralkodik. Oktatóként is dolgozott a Haj-Tan Fodrász- és Kozmetikus Képző Szakiskolában. Érthető, élvezetes stílusa és komoly szaktudása miatt gyakorlati órái a legnépszerűbbek voltak az iskolában.

A BES csapatát közvetlenségével, vidámságával és nem mellesleg komoly termékismeretével színesíti, bemutatóinkon egyből megnyeri a közönséget, akik rögtön bizalommal mernek hozzá fordulni minden jellegű szakmai kérdéssel.

Antony 2004-ben fejezte be tanulmányait a Haj-Tan Fodrász- és Kozmetikus Képző Szakiskolában. Hamar kiderült tehetsége és érzéke a fodrászathoz, ugyanis sorra kiváló eredményeket ért el a legnevesebb szakmai rendezvényeken. Kétszer volt a Magyar Bajnokság győztese, megszerezte a Szakma Kiváló Tanulója 2. helyét, illetve sikeresen vett részt a moszkvai és a milánói fodrász világbajnokságon a BES támogatásával.

A diákévek után Antony folyamatosan képezte magát, részt vett rengeteg szakmai programon itthon és külföldön egyaránt, így nem csak gyakorlati, hanem elméleti szakemberré is vált. A gyakorlati fejlődés mellett leginkább a szalon szolgáltatás színvonalával kapcsolatos tanulmányok, statisztikák foglalkoztatják.

AVYLIA ANTONIO