Oktatás

Tanfolyamok

Gazdagítsd tudásodat fodrásztechnikai szemináriumainkon, termékismereti, elméleti és gyakorlati oktatásainkon!

Szalontréningek

Személyreszabott BES oktatás szalonodban. Oktató fodrászunkkal előre egyeztetitek a témákat, amelyekről elméleti és gyakorlati oktatást is tart.

BES

Tanfolyamok
Gyere és gazdagítsd tudásodat nálunk!
Szeretettel várunk családias hangulatú gyakorlati tanfolyamainkon és online elméleti képzéseinken, gyönyörű, jól felszerelt Oktatótermünkbe. Ismerd meg termékeinket és azok szakszerű használatát oktatóink segítségével.
No event found!

BES

Szalontréningek
Személyreszabott BES oktatás szalonodban Magyarország egész területén

Oktató fodrászunkkal előre egyeztetitek a témákat (pl.: szőkítés, festés, termékismeret, hajkiegyenesítés, vágás, stb.) amelyekről elméleti és gyakorlati oktatást is tart. A választott témához kapcsolódó BES termékeket oktató fodrászunk hozza!

BES

Oktatóink
Gaál Gabriella, mesterfodrász

Gaál Gabriella

Mesterfodrász

Gaál Gabriella, ezüstkoszorús mesterfodrász vagyok. Igazán tősgyökeres szolnokinak vallom magamat, hiszen itt, ebben a városban születtem, itt végeztem tanulmányaimat, és azóta is itt élek és dolgozom.

Gaál Gabriella, ezüstkoszorús mesterfodrász vagyok. Igazán tősgyökeres szolnokinak vallom magamat, hiszen itt, ebben a városban születtem, itt végeztem tanulmányaimat, és azóta is itt élek és dolgozom.
Fodrász végzettségemet a 633. Sz. Szakmunkásképző Intézetben szereztem, majd a szolnoki Fodrász és Vegyesipari Szövetkezetnél helyezkedtem el.

Több versenyen indulhattam, a világ jelentős, elismert fodrászaitól tanulhattam és bővíthettem tudásomat. 23 évesen már elmondhattam magamról, hogy kiváló dolgozó lettem, és a volt iskolámban elméleti, míg a szövetkezetben gyakorlati oktatóként folytattam a munkámat azzal a célzattal is, hogy átadhassam megszerzett ismereteimet az utánam következő generációknak. Mestervizsgával 33 éve rendelkezem. Vállalkozóként 1991. óta vagyok tagja a szolnoki gazdasági életnek.
A munkám a szenvedélyem és a hobbim is. Tudásvágyam töretlen és folyamatos, úgy az elmélet, mint a gyakorlat terén. Kiterjedt vendégkörrel rendelkezem és a mai napig aktívan részt veszek a tanuló és a felnőttképzésben is egyaránt. Tisztelem kollégáimat, szakmai csoporttársaimat.

A 2019.-es év a pályám meghatározó éve volt. Immáron 31 éve a BES Hungary Kft. Budapest – fodrász professzionális anyagokat forgalmazó, ezen piacon meghatározó cég vezető-oktató fodrásza vagyok. 2019. október 23. elnyertem a BES ITALY – a milánói anya cég -, Kiemelt fodrász /BES INTERNATIONAL STYLE STARS/ címet, és bekerültem a BES Nemzetközi Stylist csapatába egyedüli magyarként /84 országból 10 fodrászt választott a cég/. 2019. októberben a Törökországban megrendezett Nemzetközi Fodrász és Kozmetikus Versenyről igen méltó helyezéssel tértem haza.
VOSZ /Vállakozók Országos Szövetsége/ Prima Primissima Gála rendezvényén a 2020. Év Mesterfodrász Díjat kaptam meg.
Szolnoki vállalkozóként nagy megtiszteltetés ért, hisz a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ezüstkoszorús Mesterré nyilvánított.
2022-ben Törökországban felkértek egy Show műsor résztvevőjének, melyre nagyon büszke vagyok.

Szakmai pályafutásom alatt nagyon sok erőt és kitartást adott az ügyfélköröm pozitív visszajelzése, a szakma folyamatos elismerése, amely igazolása annak az ars poeticámnak, hogy igenis érdemes tanulni, folyamatosan fejlődni, megfelelni a szakma újabb és újabb kihívásainak.
Boldogan adom át tudásomat kollégáimnak és a jövő generációinak!

Sziasztok!

Kiss Attila vagyok, a szakmbában még viszonylag friss, viszont annál elhivatottabb! Miután 2019-ben elvégztem az iskolát, még 1 évet töltöttem intenzív tanulással mesterfodrász mellett. A tudásvágy viszont azóta csak még nagyobb lett, így folyamatosan továbbképzésekre járok, hiszen a mi szakmánkban ez nélkülözhetetlen.

A szőkítést, a különböző melírtechnikákat és a színkorrekciókat tartom a legnagyobb erősségemnek. Hiszen ez adja a legnagyobb kihívást, ahol a kreativitásnak nincs határa!

Nagyon hálás vagyok Gaál Gabriellának és a Bes Hungary-nak, hogy velük dolgozhatok és a folyamatos fejlődésért!

Kiss Attila

Korábbi munkáim