Rólunk

A BES Hungary Kft. a BES Cosmec S.r.l. olasz hajkozmetikumokat gyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Az 1991 óta fennálló kapcsolat sikere a kiváló minőségben és a folyamatos közös fejlődésben rejlik. Ár-érték arányban verhetetlen termékeinket az ország egész területén forgalmazzuk. Termékpalettánkon minden megtalálható, amire egy fodrásznak szüksége lehet és raktárkészletünk mindig napra kész.

Termékeinket viszonteladó partnereink, saját üzleteink és online áruházunk segítségével juttatjuk el a fodrászatokba és fodrászkellék szaküzletekbe.

Termékeink nagy része alkalmas otthoni felhasználásra is így lakossági felhasználók érdeklődését is várjuk, hisz nekik is jár a professzionális minőség!

Ha szívesen lenne viszonteladó partnerünk, várjuk szeretettel érdeklődését valamely elérhetőségünkön!

Munkatársaink

Tóth Alexandra Tulajdonos, ügyvezető igazgató

A BES Hungary megálmodója és alapítója Édesapám Tóth Imre volt, így a BES már egész kislánykorom óta az életem része. Sokat voltam bent és mivel Édesanyám is itt dolgozik szinte a céggel együtt nőttem fel. Tanulmányaim befejezése után nem is volt kérdés, hogy én is csatlakozom. Azzal, hogy a férjem Stéger Ádám is bekerült a csapatba, valóra vált az álmom, hogy Szüleim után is Családban, egységben vezessük majd a vállalkozást. Jelenleg Édesapám után tulajdonosként és ügyvezetőként tevékenykedek és Férjemmel közösen vezetjük a BES Hungary-t. Kollégáinkkal egy csapatként dolgozunk, ez az egyik, amit nagyon szeretek itt; ők. 🙂 Nagyon fontos számomra, hogy ebben a felgyorsult világban, mindamellett, hogy a vállalkozás szempontjából folyamatosan fejlődjünk, növekedjünk, meg tudjam őrizni a BES Hungary családias hangulatát, hogy fodrászaink, vásárlóink otthon érezzék magukat nálunk, mindig kaphassanak kiemelt figyelmet, kedvességet és maximális szolgáltatást. Bízom benne, hogy a régi értékek megőrzésével tovább visszük, növeljük Édesapám örökségét és a mi gyerekeink is megöröklik majd.

Stéger Ádám Ügyvezető helyettes

Több mint 10 éve annak, hogy munkahelyemnek a BES Hungary Kft.-t választottam. Azóta is nagyon szeretek itt dolgozni. 10 évvel ezelőtt Tóth Imre irányítása alatt bemutatók szervezése, kapcsolattartás az olasz gyártó partnerünkkel és ehhez hasonló kommunikációs feladataim voltak. Jelenleg a BES Hungary-t feleségemmel, Tóth Alexandrával vezetjük közösen. Szeretem a munkámat és a munkatársaimat. A sok év alatt igazi csapat lettünk és úgy gondolom nagyon hatékonyan tudunk együtt dolgozni. Fontos számomra, hogy megőrizzem a vállalkozás családias légkörét, hogy tudjunk rugalmasak, és kreatívak lenni. Ösztönösen jön belőlem, hogy a döntéseknél mindig megvizsgáljam a vásárlói oldalt és e szerint döntsek, mert ők a legfontosabbak. Bízom benne, hogy amit Tóth Imre megalapozott tovább építjük majd és át tudjuk adni a következő generációnak.

Tóth Imréné Boltvezető, Osvát utca
Bemutatkozás

A BES Hungary-t Tóth Imrével, a férjemmel alapítottuk, így a kezdetek óta részese és dolgozója vagyok a vállalkozásnak. Az olasz partnerünk a BES Italy alapítója Attilio Fregoli szinte barátként támogatta a cég indulását, mely nagyon inspiráló volt. Sok öröm és persze nehézség is volt a hosszú évek során, de BES a kiváló minőségű termékeivel sikeresen kivívta jó helyét a piacon. Kislányunk születése után vettem át a nagy múltú Osvát utcai Fodrászkellék üzlet vezetését, ami már akkor is több mint 8 évtizede szolgálta ki a fodrászokat. Jelenleg a BES Hungary-t már az új generáció vezeti, mely nagy boldogsággal tölt el. Lányom és Férje biztonságban, szeretettel, nagy tudással gyarapítják és fejlesztik a mi családi vállalkozásunkat,továbbvive ezzel a BES-t. Bízom benne, hogy még további hosszú sikeres évek jönnek nekünk.

Szondi Bea Értékesítő, Osvát utca
Bemutatkozás

2019 óta dolgozom a BES-nél, az Osvát utcai üzletben vagyok eladó. Szeretek itt dolgozni, mert sokat tanultam a fodrász szakmáról és az anyagokról azóta.

Gaál Gabriella PLAY COLLECTION MESTERDIPLOMÁS ÉS ARANYKOSZORÚS MESTERFODRÁSZ
Bemutatkozás

Gaál Gabriella, PLAY COLLECTION MESTERDIPLOMÁS ÉS ARANYKOSZORÚS MESTERFODRÁSZ vagyok. Több versenyen indulhattam, a világ jelentős, elismert fodrászaitól tanulhattam és bővíthettem tudásomat. A szövetkezetben gyakorlati oktatóként is dolgoztam. A munkám a szenvedélyem és a hobbim is. A BES Hungary Kft. vezető-oktató fodrásza vagyok. 2019-ben elnyertem a BES ITALY – a milánói anyacég - kiemelt fodrász /BES INTERNATIONAL STYLE STARS/ címet, és bekerültem a BES Nemzetközi Stylist csapatába egyedüli magyarként /84 országból 10 fodrászt választott ki a cég/. Ars poeticám, hogy igenis érdemes tanulni, folyamatosan fejlődni, megfelelni a szakma újabb és újabb kihívásainak.

Boldogan adom át tudásomat kollégáimnak és a jövő generációinak!

Pankotai Szilvia Raktár, webshop felelős
Bemutatkozás

1999 augusztusa óta dolgozom itt. A feladatom árufeltöltés, áruátvétel, pénzügyi elszámolás, leltározás és persze a raktárunk tisztán tartása. Igazából a BES az életem, imádom a munkámat és azt, hogy megbecsülnek. Szeretek a kereskedőkkel beszélgetni, informálódni.

Molnár Andrea Értékesítő, raktár, webshop
Bemutatkozás

2019-ben csatlakoztam a BES csapatához. A nagyker mellett a kisker boltjainkban is részt veszek az értékesítésben és a webshop felület kezelésében. 2023 tavaszától irodai adminisztrációs feladatok elvégzésére kért fel a vezetőség, amit megtiszteltetésnek tekintek. Örömmel tölt el, hogy egy összetartó, családias csapat lelkes tagja lehetek. Így a munka már nem is munka, hanem szórakozás. 🙂 Mindezek mögött áll egy megbízható, profi termékcsalád; a BES.

Derzsi Andrea Értékesítő
Bemutatkozás

Igaz, hogy még nem régóta dolgozom a cégnél, de az eltöltött idő alatt csak pozitív tapasztalatom van. Értékesítő vagyok az egyik kisker boltban (Beautymax-ban), hisz ez vagyok én, ezt szeretem csinálni. Mindig is közel állt hozzám a szépségápolás és a BES Hungary-nél minden a szépségápolásról szól, szeretem a munkámat! Kedvesek a kollégák, kedves a vezetőség! És azt külön kiemelném, hogy értékelik és megbecsülik a munkámat! Köszönöm, hogy a csapat tagja lehetek!

Gulyás Krisztina Értékesítő, Beautymax
Bemutatkozás

5 éve dolgozom a Beautymax Szaküzletben, ahol az értékesítés a feladatom. Szerencsés vagyok, hogy a munkám során minőségi termékeket és nagyon kedves vásárlókat ismerhetek meg. Szeretek itt lenni!! 🙂

Megtiszteltetés, hogy a BES csapat tagja lehetek és ismerhettem, tanulhattam a BES cég alapítójától; Tóth Imrétől.

Sótér Mária Nagyker és webshop
Bemutatkozás

2023-ban csatlakoztam a BES Hungary Kft. csapatához, mint Nagyker értékestő, és Webshop munkatárs. Szeretem a munkám, mert nem monoton. Hol nyugisabb, hol pörgősebb, de mindig megvan az arany középút. Főnökeim és kolléganőim mind jófej, segítőkész emberek, olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Ami további pozitívum a számomra, hogy a BES fantasztikus termékeivel újra közelebb kerültem az eredeti szakmámhoz, a fodrászathoz.

Üzleteink

Beautymax Szaküzlet

1171 Budapest, Pesti út 368.Tel.: 06 1 257 4299Nyitva tartás: H-P 7:00-18:00

BES Nagykereskedés

1171 Budapest, Pesti út 368.Tel: 06 1 257 8644Nyitva tartás: H-P 7:00-14:00

Belvárosi Szaküzlet

1073 Budapest, Osvát utca 7.Tel.: 06 1 321 6820Nyitva tartás: H-P 9:00-17:00

Válaszd a BES-t!

Nem mindegy, hogy mit teszel a hajadra és fejbőrödre nap mint nap!

A BES HUNGARY Története

TothImre

A BES Hungary Kft. alapítója

Tóth Imre

(1944 – 2019)

A BES Hungary Kft. a BES márka kizárólagos forgalmazója Magyarországon. 28 évvel ezelőtt Tóth Imre, a BES Hungary Kft. alapítója volt az első külföldi kereskedő, akivel Attilio Fregoli, a BES Cosmec Srl. atyja 25 év olaszországi értékesítés után leszerződött. Így ezzel a lépéssel 1991-ben megkezdődött a ma már több, mint 80 országban jelen lévő BES márka külföldi értékesítése. Tóth Imrének nemcsak remek érzéke volt ahhoz, hogy meglássa az üzleti lehetőséget a BES hajápolási termékek forgalmazásában, de jó szervezőkészsége, energikus, fáradhatatlan habitusa és magabiztos fellépése mind segítették a magyarországi céget a gyors fejlődésben. Néhány év alatt a szakma elismerően beszélt a BES termékekről és az eladások száma is robbanásszerűen nőtt.

Atilio Fregoli & Tóth Imre

Tudott az emberekkel bánni, határozott fellépésével mindenkit lehengerelt maga körül.

Tóth Imre értett a fodrászok nyelvén, hiszen maga is mesterfodrász és eredményes fodrász versenyző volt, több, mint tíz évig dolgozott ebben a szép szakmában. Később foglalkozott ingatlan beruházásokkal, volt lovardája és étterme, évekig üzemeltetett több élelmiszerboltot, de a szíve visszahúzta a fodrászathoz, így kezdett bele a BES termékek értékesítésébe. Sikere minden bizonnyal annak köszönhető, hogy volt érzéke és tapasztalata a kereskedelemben és szakmai szemmel is átlátta, hogy mire van szüksége a magyar fodrászoknak.

A BES Hungary Kft-t egy jól működő céggé alakította, együtt fejlődött és nőtt az olasz anyacéggel. A fejlődés része volt, hogy a ’90-es évek végén saját telephelyet vásárolt a cég számára Budapesten. Az 1000 m2-es épületben kialakította a BES raktárát, irodákat, parkolót, oktatótermeket és megalapította a Haj-Tan fodrászokat és kozmetikusokat képző iskolát is. Utóbbiban több, mint 900 tanulót nevelt ki. Természetesen kizárólag BES termékekkel folyt az iskolában az oktatás. Nem is gondolkozott soha másban, csak a BES-ben.

A BES Hungary Kft. kizárólag ezt a márkát forgalmazza és értékesíti a mai napig. Arra törekedett, hogy szinte minden BES terméket meg lehessen kapni a magyar piacon. Nagyon fontos volt a számára, hogy a raktárkészletből mindig ki tudja szolgálni az összes kereskedőt és fodrászszalont.

Egyszerű célokat tűzött ki maga elé és lépésről lépésre haladva valósította meg azokat.

Sok szakmai bemutató és szeminárium megálmodója. Elismert magyar fodrászmestereket nyert meg a BES termékek népszerűsítésére. Megosztó személyiség volt. De aki egyszer is találkozott vele, biztosan megjegyezte magának. Kevésbé adott mások véleményére, szeretett a saját feje után menni és amit elképzelt, azt mindenáron megvalósította. Gondolkodása ugyanolyan egyedi volt, mint ő maga.

Tóth Imre 2019. július 11-én váratlanul elhunyt. Számunkra egy varázslatos ember, családapa, barát és vezető volt. Hálásak vagyunk, hogy ismerhettük és köszönjük a sorsnak, hogy 1991-ben egy véletlen találkozás alkalmával megszületett az üzleti kapcsolat és barátság Attilio Fregoli és Tóth Imre között.

A BES Hungary Kft. vezetését lánya, Tóth Alexandra és veje, Stéger Ádám vették át, akik ugyanolyan szeretettel és gondoskodással viszik tovább a jövő nemzedékei számára a céget, mint ahogyan azt Tóth Imre tette 28 éven át.