Föoldal BES Tanfolyamok BES PLAY FRIZURA és FODRÁSZ SHOW SAVERIO PALMA-val

BES PLAY FRIZURA és FODRÁSZ SHOW SAVERIO PALMA-val

BES PLAY FRIZURA és FODRÁSZ SHOW SAVERIO PALMA-val

Szolnok Garden Hotel Wellness és Konferencia 2024.05.26., vasárnap: 15:00-19:00

Május 26-án Magyarországra hozzuk Neked a fodrász szakma egyik legelismertebb szakértőjét! Most nem kell Milánóig utaznod, hogy több százezer forintos kiadásod legyen! Ehelyett elképesztő FODRÁSZ SHOW-BAN lesz részed itthon a szolnoki Garden Hotelben!

Téged is elvarázsolt a BES PLAY világa? Vegyél részt ebben az exkluzív élményben és hagyd, hogy személyesen az olasz kiválóság: a BES Italy vezető oktató fodrásza: SAVERIO PALMA kápráztasson el!

HÁZIGAZDÁINK:

Stéger Ádám (BES Hungary CEO) és Gaál Gabi (BES vezető oktató fodrász)

Az eseményről terveink szerint élő adásban fogunk több alkalommal bejelentkezni!

Helyszín: Garden Hotel Wellness és Konferencia Szolnok, nagyterem, 80 fő

TERVEZETT PROGRAM: 

15:00 Tisztelt közönség köszöntése, program és fellépők ismertetése

15:20- 16:00 Bámer János férfi hajvágó specialista Férfi frizuradivat bemutató 

János a legtrendibb 2024-es férfi frizuradivatot prezentálja egy interaktív hajvágó show keretén belül! Emellett Gaál Gabi szakmai konferansziéval a közönség kérdéseit, és a hajvágási technikákat, trükköket tolmácsolják. 

Megtudjuk, hogy Bámer János mely BES termékeket használja a színpadon előszeretettel, mik a legnépszerűbb frizurák, és mitől elégedettek a férfi vendégek.

A közönség között a legdivatosabb férfi modellek fognak sétálni, így a lenyűgöző frizurák egészen közelről megtekinthetők!

Inspiratív bemutatót kapunk, hiszen a férfi hajvágás nem csupán munka, hanem életforma, szenvedély és hivatás! 

  • Az izgalmas fellépések között Szentmártoni Norman nagyszerű musicalszínész fogja szórakoztatni a közönséget fantasztikus zenei elődásokkal!

16:00-16:30 Baranyai Vivien Aranyérmes Fodrász Világbajnok Hajfonás művészet bemutató

Vivien bemutatja csodás modelljeit, dolgozik a színpadon, közben folyamatosan ismerteti, hogy pontosan mit csinál, mire ügyel. Az inspiráló előadás eredményei szemet gyönyörködtető alkotások, melyeket a közönség bevonásával készít el.

Aranykoszorús Mesterfodrászunk: Gaál Gabi is kérdezi Vivient szakmai témákról, így a publikum intenzív élményben vesz részt. Emellett a látványos színpadon előre kreált 6-8 babafejen frizura költemények: kontyok és hajfonások láthatóak, melyek közelről megtekinthetőek.

Vivien a Fodrász világbajnokságon 1. helyezést ért el munkájával: a Senior Ladies Technical Braided Style kategóriában a Párizsban megrendezett OMC 2023. Világbajnokságon! Ezek a csoldálatos alkotások is ki lesznek állítva a BES PLAY SHOW-n!

16:45 SAVERIO PALMA BES PLAY kollekció SHOW

A világklasszis Saverio személyesen vezet benneteket a lélegzetelállító 2024-es frizura kollekció, a BES PLAY világába! Élvezd a látványos show-t, mely során gyönyörű modelleken tekintheted meg az olasz Maestro munkáit: a BES PLAY frizura kollekciót!

Saverio 6-8 modell frizuráját készíti el Gaál Gabi és Kiss Attila technikusunk szakmai segédletével, és közben ismerteti az új káprázatos színeket, és a különleges vágási technikákat.

A közönségnek lesz lehetősége kérdezni, interaktív show élményben részt venni, és Saverio izgalmas és tökéletes alkotási folyamatát végigkisérni.

18:30 Zárás, elköszönés

A bemutató végén a PLAY-en felhasznált anyagok közül többre kedvezményes vásárlási lehetőséget is biztosítunk. 

A bemutató show rendkívül jutányosan érhető el, hogy minél több fodrász szakember részesülhessen a BES brand és a PLAY szellemiség élményében! Csupán 5.000 Ft a regisztrációs díj, mely teljes egészében levásárolható a besbeautyshop.hu webshopunkban!

 

REGISZTRÁLJ MIHAMARABB! A HELYEK GYORSAN FOGYNAK, A HATÁRIDŐ: ÁPRILIS 30.!

A show-ra való regisztrációdat csak akkor tudjuk véglegesíteni, ha az regisztrációs űrlap kitöltése mellett az utalást is elvégzed!
Kérdés esetén keress minket bátran az info@besh.hu e-mail címen, vagy 7:00-14:00 között telefonon a +361 257 8644 -es telefonszámon. Ha szakmai kérdésed lenne: keresd közvetlenül oktatónkat Gaál Gabriellát a +36 30 249 3076–os telefonszámon.
Kérjük, hogy mielőbb véglegesítsétek a jelentkezéseiteket, hogy biztosítani tudjuk a helyeteket!

Elvarázsolt a színpadi show? Vegyél részt a másnapi oktatáson is, és Saveriotól lépésről-lépésre el fogod sajátítani a színpadon történt mesteri alkotásokat! https://besh.hu/bestanfolyamok/bes-play-frizura-kollekcio-szeminarium-saverio-palma-val/

Gondoskodunk a kényelmedről is! Szállj meg a csodaszép szolnoki Garden Hotelben, és a szeminárium résztvevőjeként a Hotel 20%-os kedvezményt biztosít számodra! (Jelezheted nálunk is a foglalási igényedet!)

Mi már nagyon készülünk! Várunk sok szeretettel! 

BES Hungary csapat

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

REGISZTRÁLJ A TANFOLYAMRA!

Frizura kollekció bemutató - Saverio Palma jegy
Available Jegy: 54
The Frizura kollekció bemutató - Saverio Palma jegy ticket is sold out for some of dates. You can try another ticket or another date.

dátum

május 26

Időpont

15:00 - 19:00

Résztvételi díj

5 000 Ft

Helyszín

Garden Hotel
Wellness és Konferencia Szolnok nagyterem, 80 fő
REGISZTRÁCIÓ

Oktató

Jegyvásárlás