Hajfestés

Színelmélet és a hajfestékek megismerése elméletben és gyakorlatban.

Szeretettel várunk képzésünkre, ha kezdő, újrakezdő vagy jelenleg is aktívan dolgozó fodrász vagy. Tanfolyami programunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára tartalmas és informatív legyen. Gaál Gabi oktató fodrászunk megismertet hajfestékeinkkel azok használatával mind elméletben mind gyakorlatban, továbbá bemutat különböző festés technikákat a mai trendeknek megfelelőlen.

https://besh.hu/bestanfolyamok/szinelmelet-diagnosztika/

A tanfolyamon biztosítunk a jegyzeteléshez szükséges eszközöket, a témával kapcsolatos segédanyagokat továbbá ebédszünetben egy kis catering-gel várunk a Klubhelyiségünkben. Ha bármilyen termék megtetszik, amit szívesen használnál a szalonodban, megvásárolhatod a helyszínen.

dátum

november 19
Lejárt!

Időpont

10:00 - 17:00

Résztvételi díj

25,000 Ft
BES Oktatóterem

Helyszín

BES Oktatóterem
BES Oktatóterem

Oktató

 • Gaál Gabriella
  Gaál Gabriella
  BES mesterfodrász


  GAÁL GABRIELLA AZ ELSŐ FODRÁSZOK KÖZÖTT VOLT, AKIK TÖBB, MINT 28 ÉVE ELKEZDTÉK HASZNÁLNI MAGYARORSZÁGON A BES TERMÉKEIT.

  Elköteleződése, szeretete szakmája iránt töretlen, folyamatosan vesz részt továbbképzéseken, széles körű tudással rendelkezik a BES alapanyagokról, az aktuális technikákról és stílusokról. Saját szalonját Szolnokon nyitotta meg és régóta működteti nagy sikerrel. Aktívan részt vesz oktatóként a szolnoki fodrászképzésben és szívesen segít a felmerülő szakmai kérdésekben kollégáinak is.

  Mestervizsgával több, mint 25 éve rendelkezik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tevékenységéért, valamint a tanulók képzésében és nevelésében betöltött szerepéért ezüstkoszorús mesterré nyilvánította.

  2020-ban beválasztották a BES International Style Stars nemzetközi BES fodrász csapatba, amelynek a világon 15 fodrász a tagja. Ők közvetlen kapcsolatban állnak A BES vezető oktató fodrászával; Saverio Palma-val. Jelenleg is aktívan versenyzik, legutóbb Törökországban egy nemzetközi versenyről hozta el az ötödik helyezettnek járó díjat konty kategóriában.