Föoldal BES Tanfolyamok Melírtechnikák

Melírtechnikák

Melír, balayage, ombre technikák a BES eszköztárával.

 

Szeretettel várunk technikai napunkon, ahol Gaál Gabi oktató fodrászunk vezetésével megismerkedhetsz elméletben és gyakorlatban a fűzött melír, a balayage, a tupír melír a három az egyben, a babylight, highlight és airtouch technikákkal.

A szőkítéshez és melírtechnikákhoz szükséges termékek megismerése

Program

 • Diagnosztika
 • A haj védelme
 • Melír technikák eszközei
 • Árnyalás
 • Egyedi problémák megbeszélése
 • A tanult technikák gyakorlása

A tanfolyamhoz szükséges anyagokat biztosítjuk. Ha bármi hiányzik az eszköztáradból vagy szívesen vennél valamit a szalonodba a helyszínen megvásárolhatod. A tanfolyamon biztosítunk a jegyzeteléshez szükséges eszközöket, a témával kapcsolatos segédanyagokat továbbá ebédszünetben egy kis catering-gel várunk a Klubhelyiségünkben.

dátum

május 21
Lejárt!

Időpont

09:00 - 18:00

Résztvételi díj

25,000 Ft
BES Oktatóterem

Helyszín

BES Oktatóterem
Budapest, Pesti út 368, 1171

<p style="line-height: 1.3; font-size: 13px;">Képek a megújult <a href="https://besh.hu/oktatotermunk/" target="_blank" rel="noopener">oktatótermünkről »</a></p>

Oktató

 • Gaál Gabriella
  Gaál Gabriella
  BES mesterfodrász


  GAÁL GABRIELLA AZ ELSŐ FODRÁSZOK KÖZÖTT VOLT, AKIK TÖBB, MINT 28 ÉVE ELKEZDTÉK HASZNÁLNI MAGYARORSZÁGON A BES TERMÉKEIT.

  Elköteleződése, szeretete szakmája iránt töretlen, folyamatosan vesz részt továbbképzéseken, széles körű tudással rendelkezik a BES alapanyagokról, az aktuális technikákról és stílusokról. Saját szalonját Szolnokon nyitotta meg és régóta működteti nagy sikerrel. Aktívan részt vesz oktatóként a szolnoki fodrászképzésben és szívesen segít a felmerülő szakmai kérdésekben kollégáinak is.

  Mestervizsgával több, mint 25 éve rendelkezik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tevékenységéért, valamint a tanulók képzésében és nevelésében betöltött szerepéért ezüstkoszorús mesterré nyilvánította.

  2020-ban beválasztották a BES International Style Stars nemzetközi BES fodrász csapatba, amelynek a világon 15 fodrász a tagja. Ők közvetlen kapcsolatban állnak A BES vezető oktató fodrászával; Saverio Palma-val. Jelenleg is aktívan versenyzik, legutóbb Törökországban egy nemzetközi versenyről hozta el az ötödik helyezettnek járó díjat konty kategóriában.
 • AKCIÓS ÁR:

  A tanfolyamot most 20% kedvezménnyel éred el.  A tanfolyam díja 25.000 Ft helyett 20.000 Ft.