Rólunk

A BES Hungary Kft. a BES Cosmec S.r.l. olasz hajkozmetikumokat gyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Az 1991 óta fennálló kapcsolat sikere a kiváló minőségben és a folyamatos közös fejlődésben rejlik. Ár-érték arányban verhetetlen termékeinket az ország egész területén forgalmazzuk. Termékpalettánkon minden megtalálható, amire egy fodrásznak szüksége lehet és raktárkészletünk mindig napra kész.

Termékeinket viszonteladó partnereink, saját üzleteink és online áruházunk segítségével juttatjuk el a fodrászatokba és fodrászkellék szaküzletekbe.

Termékeink nagy része alkalmas otthoni felhasználásra is így lakossági felhasználók érdeklődését is várjuk, hisz nekik is jár a professzionális minőség!

Ha szívesen lenne viszonteladó partnerünk, várjuk szeretettel érdeklődését valamely elérhetőségünkön!

A BES HUNGARY Története

TothImre

A BES Hungary Kft. alapítója

Tóth Imre

(1944 – 2019)

A BES Hungary Kft. a BES márka kizárólagos forgalmazója Magyarországon. 28 évvel ezelőtt Tóth Imre, a BES Hungary Kft. alapítója volt az első külföldi kereskedő, akivel Attilio Fregoli, a BES Cosmec Srl. atyja 25 év olaszországi értékesítés után leszerződött. Így ezzel a lépéssel 1991-ben megkezdődött a ma már több, mint 80 országban jelen lévő BES márka külföldi értékesítése. Tóth Imrének nemcsak remek érzéke volt ahhoz, hogy meglássa az üzleti lehetőséget a BES hajápolási termékek forgalmazásában, de jó szervezőkészsége, energikus, fáradhatatlan habitusa és magabiztos fellépése mind segítették a magyarországi céget a gyors fejlődésben. Néhány év alatt a szakma elismerően beszélt a BES termékekről és az eladások száma is robbanásszerűen nőtt.

Atilio Fregoli & Tóth Imre

Tudott az emberekkel bánni, határozott fellépésével mindenkit lehengerelt maga körül.

Tóth Imre értett a fodrászok nyelvén, hiszen maga is mesterfodrász és eredményes fodrász versenyző volt, több, mint tíz évig dolgozott ebben a szép szakmában. Később foglalkozott ingatlan beruházásokkal, volt lovardája és étterme, évekig üzemeltetett több élelmiszerboltot, de a szíve visszahúzta a fodrászathoz, így kezdett bele a BES termékek értékesítésébe. Sikere minden bizonnyal annak köszönhető, hogy volt érzéke és tapasztalata a kereskedelemben és szakmai szemmel is átlátta, hogy mire van szüksége a magyar fodrászoknak.

A BES Hungary Kft-t egy jól működő céggé alakította, együtt fejlődött és nőtt az olasz anyacéggel. A fejlődés része volt, hogy a ’90-es évek végén saját telephelyet vásárolt a cég számára Budapesten. Az 1000 m2-es épületben kialakította a BES raktárát, irodákat, parkolót, oktatótermeket és megalapította a Haj-Tan fodrászokat és kozmetikusokat képző iskolát is. Utóbbiban több, mint 900 tanulót nevelt ki. Természetesen kizárólag BES termékekkel folyt az iskolában az oktatás. Nem is gondolkozott soha másban, csak a BES-ben.

A BES Hungary Kft. kizárólag ezt a márkát forgalmazza és értékesíti a mai napig. Arra törekedett, hogy szinte minden BES terméket meg lehessen kapni a magyar piacon. Nagyon fontos volt a számára, hogy a raktárkészletből mindig ki tudja szolgálni az összes kereskedőt és fodrászszalont.

Egyszerű célokat tűzött ki maga elé és lépésről lépésre haladva valósította meg azokat.

Sok szakmai bemutató és szeminárium megálmodója. Elismert magyar fodrászmestereket nyert meg a BES termékek népszerűsítésére. Megosztó személyiség volt. De aki egyszer is találkozott vele, biztosan megjegyezte magának. Kevésbé adott mások véleményére, szeretett a saját feje után menni és amit elképzelt, azt mindenáron megvalósította. Gondolkodása ugyanolyan egyedi volt, mint ő maga.

Tóth Imre 2019. július 11-én váratlanul elhunyt. Számunkra egy varázslatos ember, családapa, barát és vezető volt. Hálásak vagyunk, hogy ismerhettük és köszönjük a sorsnak, hogy 1991-ben egy véletlen találkozás alkalmával megszületett az üzleti kapcsolat és barátság Attilio Fregoli és Tóth Imre között.

A BES Hungary Kft. vezetését lánya, Tóth Alexandra és veje, Stéger Ádám vették át, akik ugyanolyan szeretettel és gondoskodással viszik tovább a jövő nemzedékei számára a céget, mint ahogyan azt Tóth Imre tette 28 éven át.

Válaszd a BES-t!

Nem mindegy, hogy mit teszel a hajadra és fejbőrödre nap mint nap!

Üzleteink

Beautymax Szaküzlet

1171 Budapest, Pesti út 368.Tel.: 06 1 257 4299Nyitva tartás: H-P 7:00-18:00

BES Nagykereskedés

1171 Budapest, Pesti út 368.Tel: 06 1 257 8644Nyitva tartás: H-P 7:00-14:00

Belvárosi Szaküzlet

1073 Budapest, Osvát utca 7.Tel.: 06 1 321 6820Nyitva tartás: H-P 9:00-17:00

Munkatársaink

Tóth Alexandra Tulajdonos, ügyvezető igazgató
Gaál Gabriella BES oktató fodrász
Szondi Bea Értékesítő, Osvát utca
Terényiné Gulyás Krisztina Értékesítő, Beautymax
Pankotai Szilvia Raktár, webshop felelős
Tóth Imréné Boltvezető, Osvát utca
Molnár Andrea Értékesítő, raktár, webshop
Stéger Ádám Ügyvezető helyettes
Juhász László Területi képviselő Budapest
Bajai Gábor Területi képviselő Budapest