Május 26-án Magyarországra hozzuk Neked Saverio Palma-t!
Téged is elvarázsolt a BES PLAY világa? Vegyél részt ebben az exkluzív élményben és hagyd, hogy személyesen az olasz kiválóság: a BES Italy vezető oktató fodrásza: SAVERIO PALMA kápráztasson el!
Május 26-án Magyarországra hozzuk Neked a fodrász szakma egyik legelismertebb szakértőjét!
Most nem kell Milánóig utaznod, hogy több százezer forintos kiadásod legyen! Ehelyett elképesztő FODRÁSZ SHOW-BAN lesz részed itthon a szolnoki Garden Hotelben:
mindössze egy 5.000 Ft-os levásárolható regisztrációs díjért!
Mit kínálunk ezen a rendezvényen?
– Egy elképesztő frizura show-t, ahol megtekintheted még Bámer János hajvágó specialista Férfi frizuradivat bemutatóját,
és Baranyai Vivien Aranyérmes Fodrász Világbajnok Hajfonás művészeti bemutatóját is! A helyszínen a párizsi Világbajnoki Munkákat is megcsodálhatod!
A színpadon olyan ötletekkel és inspirációkkal találkozhatsz, amelyek garantáltan felemelik a szakmai tudásodat, és új lendületet adnak munkádhoz!
– Az izgalmas fellépések között pedig Szentmártoni Norman musicalszínész fogja szórakoztatni a nagyérdemű közönséget fantasztikus zenei előadásokkal!
– A világklasszis Saverio személyesen vezet benneteket a lélegzetelállító 2024-es frizura kollekció, a BES PLAY világába!
Élvezd a látványos show-t, mely során gyönyörű modelleken tekintheted meg az olasz Maestro munkáit: a BES PLAY frizura kollekciót!
– De ez még nem minden! Másnap, egy limitált férőhelyes Fodrász Szemináriumon a kiváló olasz Mesterfodrásztól személyesen is megismerheted,
és megtanulhatod a legtrendibb BES PLAY hajvágási és festési trendeket!
Ez az esemény igazi mérföldkő lesz a szakmai fejlődésedben!
Bővebb információ és regisztráció itt: https://besh.hu/bestanfolyamok/bes-play-frizura-kollekcio-bemutato-saverio-palma-val/
Várunk sok szeretettel!